helene birgitte hansen sellevold -

310713

Dere vet de dagene man ikke har motivasjon til å gjøre en dritt? Man bare våkner og tenker nei faen heller, idag orker jeg ikke å gjøre noe. Når man ser ut, så regner det kanskje i tilegg. Ja, en slik dag er det idag. Har et elsk/hat forhold til dager som dette. Alt er på en måte så utrolig koslig, og man får en liten dag uten stress og slikt. Det å bare føle seg ren etter den dusjen man tok på morgenen, bruke hvor lang tid man vil på badet, å stå i timesvis å holde på med håret og sminken, spise så mye man vil. Og ikke minst det at man klarer å sette pris på livet. Å tenke gud hvor godt vi egentlig har det. Nyte den siste tiden før sommerferien tar slutt. Det er godt det.


300713 teen idle

    


lue bikbok genser ? belte topshop bukse carlings sko vans smykke gina tricot

xx 

290713 young & beautiful

hei mine lesere haha kødda har ingen som leser bloggen men det går bra. igår begynte jeg å tulle med meg selv at jeg skulle lage meg en liten blogg, til slutt var det ikke en tull og drømmen bekom virkelig hihi. 

tusen takk for oppmerksomhet. nå skal jeg kjøpe meg mat 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


heii dere søte! har vell egentlig ikke så mye å komme med, men dere kan lese dere nedover og bli kjent. facebook: helene birgitte twitter: helenebirgitte instagram: helenebirgittee

+Legg meg til som venn

hits