310713 (helene birgitte hansen sellevold)

310713

Dere vet de dagene man ikke har motivasjon til å gjøre en dritt? Man bare våkner og tenker nei faen heller, idag orker jeg ikke å gjøre noe. Når man ser ut, så regner det kanskje i tilegg. Ja, en slik dag er det idag. Har et elsk/hat forhold til dager som dette. Alt er på en måte så utrolig koslig, og man får en liten dag uten stress og slikt. Det å bare føle seg ren etter den dusjen man tok på morgenen, bruke hvor lang tid man vil på badet, å stå i timesvis å holde på med håret og sminken, spise så mye man vil. Og ikke minst det at man klarer å sette pris på livet. Å tenke gud hvor godt vi egentlig har det. Nyte den siste tiden før sommerferien tar slutt. Det er godt det.  1 kommentarer i "310713"

Postet av: Solfrid Verheul
Helt enig. Noen dager er late og tilettertanke dager. Herlig å bare være stille og gjøre det man ellers ikke får tid til. Rett og slett pleie seg selv og nyte dagen:)
31.07.2013, 19:00
URL: http://www.hobbyscrap.no

Skriv en kommentar


heii dere søte! har vell egentlig ikke så mye å komme med, men dere kan lese dere nedover og bli kjent. facebook: helene birgitte twitter: helenebirgitte instagram: helenebirgittee

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits